De eerste stap naar een pijnvrij leven

Ontdek en ervaar de HEALY

HEALY bioresonantie

Medisch product

De Healy is een in Duitsland gefabriceerd hoogwaardig medisch product die de mens helpt bij het vinden van die doelen. Het principe is gebaseerd op frequentietherapie welke o.a. wordt ingezet voor de behandeling van pijnklachten en voor psychische aandoeningen.

Je vindt op de Healy allerlei frequentieprogramma’s die ervoor zorgen dat je meer energie, balans en welzijn zult ervaren. Er zijn o.a. toepassingen die je kunnen helpen om stress situaties beter de baas te worden.

De frequenties van de Healy werken in het bio-energetische veld van je lichaam. Deze frequenties zijn tot stand gekomen na vele jaren van onderzoek van diverse therapeuten over de hele wereld.

“ALLES IS ENERGIE”  (Albert Einstein)

Ieder mens zit verpakt in een cocon van energie terwijl ieder lichaam uit een complexe hoeveel ultra kleine belletjes energie ( cellen, moleculen en atomen) bestaat.

Elk orgaan binnen een lichaam heeft daarnaast ook nog zijn eigen frequentie.

Van Ieder cel tot en met alle sterren in het uitgestrekte heelal geven zijn eigen energie af. Een Bioresonantie apparaat detecteert de frequenties bij mensen. Zo heeft een gezond hart een vaste frequentie binnen een bepaalde dunne bandbreedte, net als de lever, nieren, longen en darmen.

Maar ook spieren, botten, hersenen ogen, abcessen, virussen, ontstekingen etc etc.
Als een orgaan niet goed functioneert of door een indringer wordt aangevallen, verandert de frequentie.

De Healy scant deze afwijkende frequentie. Het stuurt de juiste frequentie die binnen een gezonde bandbreedte hoort naar het zieke orgaan, om het te stimuleren om de juiste frequentie over te nemen.

Bij aandoeningen raakt het lichaam uit balans. Een niet goed werkende darm heeft een afwijkende frequentie en zorgt daardoor ook voor kwalen elders in het lichaam( huidaandoeningen, slecht werkende lever, mentale aandoeningen etc).

Vergelijk de darmen met de verbrandingsmotor van een auto. Als je diesel tankt bij een benzine motor loopt deze vast. Veel mensen tanken veel dieselproducten in een benzine auto, denk aan suikers, geraffineerde producten, alcohol, nicotine etc. Bij een benzine motor hoor je benzine producten te gebruiken, zodat onder andere de verbrandingsmotor( darmen) goed gaan draaien .

De Healy kun je inzitten om deze schade aan te pakken.
En als therapeut geef ik een uitgebreide analyse en tips mee om nog veel meer uit dit handzame apparaat te kunnen halen!

 

Review-Healy-4-1536x391

De in Duitsland geboren wetenschapper Marcus Schmieke is de grote uitvinder achter de Healy. Zijn grootste uitdaging was o.a. zoveel mogelijk mensen te bereiken om van frequentietherapie te profiteren. Het lukte hem uiteindelijk om complexe technologie in een eenvoudig en compact apparaatje te onderbrengen! De Portugese Nuno Nina therapeut is een specialist in integratie geneeskunde en celbiologie. Na vele jaren van ervaring en onderzoekingen heeft hij voor de Healy maar liefst 144.000 “Gold Frequenties” ontwikkeld. Het resultaat van de unieke samenwerking tussen deze mannen is het wereldwijde succes van de Healy!

Review-Healy-1 (1)

 

Omdat de Healy zo klein is kun je deze eenvoudig door middel van een clip op je kleding vast zetten. Met behulp van een app kun je de Healy besturen en de communicatie gebeurd via een bluetooth verbinding. Met behulp van plak, oor en pols elektroden worden de juiste frequenties overgebracht.

Ontstaan Frequentie Therapie (Time Waver)

Frequentietherapie is meer dan100 jaar geleden ontdekt door o.a. microbioloog en arts Dr.Rife. Hij kwam tot de ontdekking dat bepaalde frequenties specifieke bacteriën konden opruimen of doden. Jammer genoeg zijn de ontdekkingen van Dr. Rife vergeten en waarschijnlijk door bepaalde belangengroepen bewust weggewerkt! Rond dezelfde periode ontwikkelde de Russische ingenieur Georges Lakhovsky met behulp van de geniale Nikola Tesla de multiwave oscillator. Het doel van zo’n apparaat was het uitzenden van een complete range van genezende frequenties. Met groot succes werd de multiwave oscillator bij kankerklinieken in de periode van 1920 tot 1940 in Frankrijk ingezet.

Review-de-Healy-1

In 1942 is George Lakhovsky onder verdachte omstandigheden overleden. Jaren later zijn door de gepensioneerde Dr. Doug de werken van Dr.Rife herontdekt. Na zijn pensioen werd hij getroffen door een bacterie en belandde in een rolstoel. In die periode wist hij verbeteringen toe te passen en zichzelf te genezen. Dit werd de basis van de frequentietherapie die we vandaag de dag kennen. Veel therapeuten over de hele wereld passen deze vorm van therapie toe. Frequentietherapie is een erkende en bewezen methode om mensen van hun gezondheidsproblemen te verhelpen.

Find us Socially

Contact Us

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Erkend

Healy-World_Member-Logo_S-370x132